Antligen Fredag!

Veckorna har bara flygit forbi kanns det som, och nu ar det antligen helg igen. Nu ar det bara 4 arbetsdagar kvar och 10 timmars arbete kvar. Lediga pa fredag

Den har fredagen har varit allmant trakig och seg. Vi har haft lektion med sju och atta-aringarna (slitsamt), forsokt spela in en lat hos Tanoms vans studio (vilket sog), atit, kollat pa film och degat i vara sangar som vanligt, haha. Forhoppningsvis ska vi gora nagot roligt imorgon.

Det var inte sjalva studion som sog det var inspelningsprogrammet pa datorn som var crap. Det gick inte ens spela in i olika spar. Sa Josie fick spela gitarr samtidigt som vi sjong. Vi kunde inte lagga in korer eller sang efter gitarrinspelet. Av nagon anledning sa blev det ljudstorningar mitt i inspelningen och vi var tvugna att spela in pa nytt flera ganger tills vi helt enkelt inte orkade mera for att vi hade tappat all engagemang. Saklart Tanom och hans van skulle sitta i rummet och kolla pa nar vi sjong och spela ocksa vilket gjorde det hela annu jobbigare. Det slutade med att dom brannde nagon halvklar crappy version som vi gav till Tanom for vi ville inte ha den.

Filmen vi kollade pa var den nya animerade filmen "Up". Riktigt bra film! Rekommenderar den starkt for alla animationfilms alskare.

/Verena


Snart. Bangkokbaby!



Nu ar det fest!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0