Boohoo goodbyes!

Det har varit en kansloladdad dag idag! Vi bestamde oss for att inte ha nagra vanliga lektioner eftersom det var var sista dag, sa vad gjorde vi? Lekte "Hela havet stormar" saklart! Barnen tyckte det var ASkul, vi med. Blev valdigt mycket skratt och skrik.



Efter "lektionerna" gav vi oss ut pa "stan" pa jakt efter nagon slags tackgava. Till en borjan hittade vi bara saker till oss sjalva men fann sedan ett par blommor + krukor att kopa till Tanom och mamman i familjen. Det gick pa 12 kr totalt.



Nar vi kom tillbaka till skolan var det handbollsmatch (Ban Janeaw vann, yay!) och sedan line-up for barnen. De gor alltid nagon slags "vanster oooom MARSCH"-ovning pa fotbollsplan efter varje skoldag. Vi fick saga farval och tack till elever och larare och ta emot varldens finaste fruktkorg. Tararna var inte langt borta.

 

 

Musical Chairs. Checka Tanom - pure gunnelmin.

 

 

Denna bild ar harlig, men det ar kanske svart att se sahar forminskat. Musiken har stannat och barnen har precis i panik roffat at sig varsin stol. Pojkarna langst fram sitter och kiknar av skratt av lattnad, jag och tjejerna till hoger pekar pa en ledig stol och de tva med ryggen till racar till den tomma platsen! ACTION, ACTION.

 

 

Som ni ser var vi tvungna att ha pa oss provinsskjortorna idag med. Har med 9-aringarna!

 

 


Vara alskade 11-aringar! (Tillagg: Verena kan inte slappa att hon efter att bilden tagits blev hjalpt upp pa benen av ett barn i klassen. Hon ar nu officiellt karringforklarad. Tough stuff.)

 

 

10-aringarna! HEEY!

 

 

Smapluttar. De terrade oss genom att be oss rita och skriva i deras bocker (vilket vi redan gjort... MYCKET). Menmen, vad gor man inte for sota manniskor!

 

 

Us + Teachers + Girls

 

 

Us + Teachers + Boys

 

 

Us + Teachers (lagg marke till hur jag inte raknar oss till "Teachers")

 

 

Us + Tanom. Haha, jag ser valdigt obekvam ut och Verena raka motsatsen.

 

 

Det var det det!

 

 


Kommentarer
Postat av: JosPa

Det gjorde ni bra tjejer, ni e bäst....GRATTIS

2009-12-08 @ 14:25:20
Postat av: Aci

Fy fan asså måste va jobbigt men samtidigt rätt skönt o åka vidare? Hoppas att ni tycker att volontär arbetet (ska det sitta ihop josie?) var lyckat och ni kommer få det skit kul i bangkok längre fram! Miss you 2 so much! Massa pussar från mig och Kim hälsar så gott!

2009-12-08 @ 15:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0