God Jul i eftis vanner sma :)

Hade det ratt fullspackat pa Koh Phangan och har inte kunnat blogga/maila godjulhalsningar men hoppas ni hade det fint! Vi hade iallafall den basta julaftonen i vara liv :)

Nu ar vi pa Koh Chang och det SUGER i jamforelse. Vill bara tillbakatillbakatillbaka och vi ska forsoka gora allt i var makt for att upphava hotellbokningen och dra sa fort som mojligt. Ni anar inte hur underbart vi hade det. Helt unbelievable strand, umgicks med underbara manniskor och had the time of our lives pa tva dygn! Ni maste helt enkelt varit dar for att fatta. Var julafton bestod av solstek pa formiddagen, mys och kortspel pa beachrestaurang med tva hillarious tyskar och sedan Half Moon Party i Haad Rin som var ett slags djungelrave. Det var sa mycket folk att vi tappade bort alla i ganget vi kom med, utom tva, och sag dem inte sedan pa hela kvallen!

Sa sorgligt att ta farval vill bara TILLBAKA! Pussar pa er allihopa och Gott Nytt om vi inte hors.

Grattis pa fodelsedagen farmor!


 Forsta dagen nar vi kom till Koh Phangan, chillar lite pa en strandbar/restaurang. Molnigt men still Hot Hot HOT!




En skon (60-70?)arig gubbe fran England som bodde pa stranden i ett talt och levde lite Robinson Crusoe lifestyle. Han hade tydligen rest runt i 25 ar utan att aka hem igen. Strongt! Han var sjukt soft lol.



Breezaaah! Satt pa nagra solstolar pa beachen och drack lite breezers innan vi skulle traffa pa nagra vi umgatts med under dagen.




Fr V: Jag, Emma, Henry, Nikki, min favvo Steve, Gina, Stephanie



Dagen efter innan vi skulle till Full Moon party. Verena aka Kraftan... Brand som attan. Gina, Steve and Stephanie.




Bosse/Biffi/Kraftan, Steve and me



SER NI VARFOR VI VILL TILLBAKA?





Kommentarer
Postat av: JosFa

Tack för grattet Josiposs. Ja, vi förstår längtan tillbaka till Koh P. Havets sötma slår väl inget. Men vi har snö vi! (OBS: ironi). Kul att ni har kul.

2009-12-26 @ 23:30:38
Postat av: Aci

ser att ni äntligen e i paradiset ^^ hoppas ni har det bäst och att ni inte stannar där för evigt :P (en självisk önskan...) Jag e iaf i sthlm nu o sknar er som fan... ska försöka träffa sandra snart.... kunde inte när hon frågade mig om utgång sist :/ typiskt... gott nytt på er!!!

2009-12-27 @ 23:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0