I can be your hero, baby!

Sitter i skrivande stund bredvid min gamle vapendragare Verena och blir ompysslade av frisorer pa MBK. Antligen. Aldrig trodde jag att jag skulle bli lycklig av att hora Enrique Iglesias. Vi har varit borta sa lange fran civilisationen att vi hamnade i savage-mode. Men nu. Nu blir vi vara snygga gamla jag igen! Och detta ar bara borjan! (Japp, ni har forstatt det ratt. Vi sitter i frisorstolar framfor spegel och en 19inch-skarm med internet access. Verena spelar Bloons Tower Defence  lol.)

Flyget gick bra men vi fick vanta lite pa Suvarnabhumi (ca 2h) eftersom Pookie fastnat i Bangkoks ohumant massiva trafik. Vi akte till Soi Shinnaket dar vi blev inkvarterade i ett studentrum med toa, dusch och balkong :) Vi blev varmt valkomnade och grabbarna i rummet bredvid ville lira ett kortspel, "Rami", med oss - ar det nagon av er dar hemma som kan reglerna?

Vi kakade lite Kao Pat pa en gaturestaurang och pa kvallen tog vi en taxi till centrala Bangkok for att se pa festivalfirande. Sjukt. Mycket. Folk. Eftersom vi klev upp vid 0530 blev vi trotta valdigt snabbt och hamnade i sang vid 2300.

Vaknade vid tiotiden och stack och kakade brunch som bestod av en brutal sushibuffe pa Oishi. Ar inget stort fan av japanskt kak men rakorna var sjukt goda. Verena went bananas och tog lite av varje tills hon inte fick ner nagot mer. Kostade ca 50 spann, men det var high class sa det var billigt anda. Anledningen till valet av restaurang var for att Mook (en tjej som vi traffade och umgicks med igar) skulle lamna Bangkok idag. Hon ska plugga agriculture i Tokyo i fyra ar, woah.

Efter detta kanske vi hittar nagon mer behandling att unna oss eller nagot :) Whatever, vi kan gora vad vi vill hihi. Aker kanske ivag till Khao San Rd och letar annat boende eftersom det lag lite utanfor centrum dar vi bor nu. Bland annat, haaaa. Haa. Vi far se!

Varlden ar min! Puss


PS: http://www.expressen.se/noje/1.1813301/har-ar-hakans-nya-tv-karriar 

(Spelas: Enrique Iglesias - Taking back my love)



EDIT: Nu spelar de Neil Young, betydligt battre.

Kommentarer
Postat av: Jos Gra

Hej igen!

Ja du Josie, du är ju en storstadstjej iaf. Det hörs ju. Det har du inte fått från mej precis. Roa er nu da men var försiktiga och håll ihop. Kram

2009-12-14 @ 23:06:03
Postat av: Aci

shit asså min avis mätare gick precis upp till max.... tänk på att jag lever genom er just nu så se till o updatera mer nu när ni väl är i bkk!! Come on vill ha glammiga bilder på er i snygga kläder och party i bakgrunden!



Love ya'll :D

2009-12-15 @ 11:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0