Zelebration

Denna kvall var det tydligen Father's Day har i Thailand, men papporna verkade inte ha nagot med saken att gora - allt man gjorde var att visa respekt for kungen. Fick lite luciatagskansla nar vi stod dar med varsitt ljus i handen. Sjong tillochmed pa St:a Lucia medan thailandarna sjong sin nationalsang.

 

Det bjods pa en awesome fyrverkerishow!

 

Vi var tvungna att ha pa oss hiskliga klader. Jag fick en langarmad gul piketroja och Verena en kortarmad rosa. Verena kunde inte halla sig for garv nar jag satte pa mig min troja och vi konstaterade att vi aldrig, aldrig skulle kunna satta pa oss nagot liknande hemma i S-town. Korta och breda var de ocksa.

 

Thai boxing match. Vilda satar de dar thailandarna. Skrek halsarna av sig, bade the contestants och publiken. Slutade med att hon i rott fick en kick i mellangardet och tappade andan.

 

... och nu ar vi tillbaka i vart rum. Tillsammans med var roomie (har egentligen manga fler, men det ar honom vi lart kanna bast) som ni ser pa bilden. Vi kallar honom... Scar. Men vi hatar vad Scar gjorde mot Mufasa!

 

Puss och Gonattii

 

 


Kommentarer
Postat av: Jos farmor

Hej Josieposs! Tack för ditt mail häromsistens. Noterar med glädje att du gillar den där lille Scar. Du kanske har kommit över din rädsla för läbbiga smådjur? Bra i så fall. Puss på er båda!

2009-12-06 @ 00:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0