Kru Farang

Vi kom till skolan ungefar 8 pa morgonen och vi borjade ova oss lite infor klasserna. Vi var valdigt nervosa och skratta en hel del tills Tanom kom in och avbrot oss genom att saga att vi skulle folja med honom ut.
Vi gick ut skrattandes tills vi kollade ut mot deras fotbollsplan dar det stod typ 200 barn uppradade som soldater och vi slutade skratta... Uh oh..
En man stod dar och pratade om oss (tror vi) i mikrofon och alla barnen sneglade mot oss. Tillslut sa mannen att vi skulle ga fram och beratta om oss sjalva. Vi sa vad vi hette och att det var valdigt kallt dar vi kom ifran. Det gick bra!

Vi underskattade elevernas engelskkunskaper eftersom de redan verkade kunna alfabetet och farger bla. Sa det borjade lite langsamt eftersom vi inte visste vad vi hade att ga pa. Det var valdigt kul men ostrukturerat da vi fick ga pa egen kansla. Vi hade 3 lektioner a en timme.
"Hang the man" var ett lyckat inslag. Eleverna var valdigt respektfulla och sota!


Nervost, nervost


Barnen fick rita en manniskokropp och skriva ner olika delar. Sen gick dom fram en och en och ville ha bekraftelse att dom gjort ratt med en signatur. sa sott!


Josie kor "Hang the man", success


Varat nya rum. Pa andra sidan rummet finns en soffa, skrivbord och AC!

Lite bilder fran festivalen igar!



the sky was on fire miladies'!
sitta pa kanten av ett bilflak... ifragasattbar sakerhet i sitt esse



Kommentarer
Postat av: JosPa

grattis tjejer det gjorde ni bra...lärarhögskolan nästa?....;)

2009-11-03 @ 20:30:14
Postat av: Evelyn

Jaw-see: you ARE really boooooo-full! Med och utan full sminkning. Farmor beraettade ikvaell om din blogg och jag surfar nu foer fullt och kollar vad du goer. Laater som att du har det jaettebra. (Om du mot foermodan framoever kaenner dig det minsta osaeker som laerare: Fejk it 'til you mejk it. Det funkar.) Vi var i Leksand oever Allhelgonahelgen och det var jaettefint. Vintern kaendes naermare daer aen haer, det var frostigt och minusgrader paa morgnarna. Vet du att Anders Ahlgrens lillasyster Clara, hennes man Christer och deras lilla Iris (2 maanader) har koept huset som ligger intill vaart? Jaettekul! De sliter och jobbar med att faa huset i beboeligt skick. Ha det saa bra, skoet om dig! Evelyn

2009-11-03 @ 23:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0