Sunday night insomnia

Som ni last och hort sen tidigare sa hade vi ju planer pa att aka till Phuket, vilket vi idag bestamde oss for att strunta i. Anledningen varfor vi ville dit var ju pagrund av att vi kanske skulle bli filmade av nagot produktionsbolag pa kanal 5. Vilket sakert skulle vara jatte roligt, men tyvarr har vi raknat ut att varan budget inte kommer att tillata det. Isafall skulle det inte bli lika mycket spending i Bangkok, och det skulle vara valdigt sorgligt om vi var tvugna att borja peta bort saker fran varan "att gora/kopa i BKK" lista. Vi maste ju ocksa tanka pa vara penGAAHHRRR!! Iallafall kopte vi vara biljetter till Bangkok idag och vi aker den 13 december. yeessss!! Kanns skont att ha nagot att se fram emot som inte ar en manad frammat. (Koh chang)

May berattade for Tanom idag nar han kom over att vi skulle aka tidigare en vad han hade beraknat. Han blev fett besviken och sa att han redan saknar oss typ, speciellt eftersom han hade raknat med att vi skulle stanna pa skolans "friluftsdag" den 15 december. Josie fick dra till en fuling for att inte fa det att lata som att "amen vi vill dra tidigare for att det ar sa trakigt har" utan mera som att "vi MASTE dra tidigare darfor..." Vill inte saga att det ar trakigt har, det ar bara det att det borjar bli for vardagligt och det kanns som att resan gar till spillo nar man inte gor nagot nytt. Sa hellre dotid i bangkok i tva veckor an en veckas dotid extra i si sa ket. I Bangkok kommer vi iallafall fa roa oss bast vi vill aven om det kanns som att tva veckor i bangkok kanske ar lite onodigt. Vi har ju iallafall gratis boende. WOHOO!



Starting to miss some folks at home.<3 Ledsen Aci for den att ja lagger upp just den har bilden haha... Fanns bara den tyvarr att valja pa. Snacka om att vi maste ta nya bilder pa oss alla.

 


Antar att ni redan har fattat att det ar fel och sarskrivaren Verena som uppdaterar this time. Papekar bara for sakerhetens skulle sa blir Josie glad!


Kommentarer
Postat av: Aci

För det första vill jag säga att jag saknar er som fan... för det andra tycker jag att ni gör rätt i o dra o roa er! Jag menar ni åkte ju inte dit för o ha tråkigt o vardagligt som ni skrev... Ni måste ju festa loss! :D Jag hoppas att ni står ut ett tag till och att ni har det så jävla kul som ni bara kan i bangkok!



Massa pussar och kramar och klappar på rumpan!

2009-11-30 @ 10:23:44
Postat av: Sandra

oh baby, jag saknar er här, hallå kom hem snart! och roa er massor i bangkok, det har ni förtjänat.

pussar & kramar,

love you guys.

2009-11-30 @ 12:49:12
URL: http://sandraidamarie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0