Så var det Måndag igen...

Vi har borjat fa liiite angest over mandagar har, va! Vet att vi inte ska klaga men att inte veta vad man ska lara barnen pa lektionerna som inte ar for enkelt eller svart (oftast for svart, verkar det som) ar lite angest framkallande. Plus att man glommer vad man lart en klass tidigare gor inte saken battre. WE STILL NEED YOUR SUGGESTIONS!

Idag slapp vi den sista lektionen igen. Vi har inte jobbat nagon hel mandag sen vi kom. Dom verkar alltid ha nagot speciellt pa mandagar som stor lektionerna. Vilket har gjort att vi inte fatt sa mycket kontakt med tolv och tio aringarna, eftersom det ar dom vi har pa mandagar. Det verkar ocksa som att det ar de elever som kan minst. Tyvarr.

Tanom skjutsa oss hem och det forsta vi gjorde var att slapa vara fotter upp for trappan in till varat rum, sla pa AC:n och lagga oss i sangen och struggla av oss vara klader. Sa ligger vi dar doda ett tag tills vi orkar resa oss igen. Den har gangen fick vi dock gora det emot varan vilja. Vi hade fatt in en oinbjuden gast... Just det, stor flyg-INSEKT som vi jagade i nagra minuter. May's mamma kom aven in och forsokte hjalpa oss nar hon horde vara skrik.

Efter det fick vi skjuss av mamman till poolen pa hennes scooter dar vi chilla i nagra timmar tills May kom och hamtade upp oss sa stack vi till Nookni's mammas beauty saloon och kopte fett billigt smink. Efter det stack vi till en marknad som kommer dit varje mandag och kopte nagra t-shirts for 10 kronor styck. Tyvarr har vi inga bilder pa det. Far ta det nagon annan mandag om vi drar dit igen. Nar vi kom hem at vi god mat, dushade och sova!

Gonatt, puss och kram

PS: Detta inlagg ar skrivet av Verena. Jag vet att Josie stor sig pa nar jag inte sager att det ar jag som skriver. Hon vill inte att folk ska tro att det ar hon som sarskriver. Lol


Haha! Thaiarna anvander vitt babypuder i ansiktet for att se blekare ut. Jag var uttrakad och fick ideen att mala mig och May som geishor. Blev inte sa lyckat dock. Daligt utbud pa smink. Anvande lappglans som ogonskugga haha. Bilden ar tagen i sondags

 

Josie efter traningspass pa lopbandet! Gor akrobatik pa golvet

 

 






Kommentarer
Postat av: Niklas

Ni jagade en flygsekt alltså, inge rolig att bli indragen i en sådan. Ni kan inte köra någon form av gloser med dem? Kolla upp vad ordet är på thai och be dom lära sig det engelska ordet till nästa vecka. Ge dom 10st ord att lära sig. Ju äldre desto svårare ord. Kanske fortfarande är lite väl advancerat. Var bara ett förslag på något man kan göra.

2009-11-16 @ 20:00:59
Postat av: Aci

Hoppas ni inte ger upp bara :/ försök komma på vad man gjorde i lågstadiet.... kanske hjälper. Puss på er!

2009-11-16 @ 20:30:55
Postat av: Jos grandma

Hej, kan inte ni två rita roliga enkla bilder på svarta tavlan (du är ju bra på sånt Josieposs) och så får ungarna säja eller gissa vad som händer på bilderna och ni översätter till engelska (förutsatt att ni har thai-engelskt lexikon). Kanske lite för avancerat och svårgenomförbart, eller? Puss iaf

2009-11-16 @ 23:03:30
Postat av: sandra

vitt puder hade jag i ansiktet när jag gick i sjuan.



nej josie det finns inga bilder

2009-11-17 @ 14:40:23
URL: http://coolsandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0