Weekend wars

Var vid haftigaste Buddhatemplet igar, byggt av olflaskor. Allting! Golv, vaggar och tak. Och bla. tavlor och konst var gjorda av kapsyler. Sedan blev det fredagsmiddag pa restaurang med May och Nookni. Vi var tvungna att dricka whiskey till maten, grosssss. Vad gor man inte for att inte vara oartig?

Posar som glada turister

Har ser ni en del av templets vagg




Gick upp kl 12 idag. Vada skont?
Gick ner, where there was food layed out for us. Tjeka lurre med May. Efterat kom Mays mamma och satte upp en kanslomonolog tillagnad oss. Sa att hon alskade oss som dottrar, att hon vill att vi ska komma tillbaka och att vi ska kanna att detta ocksa ar vart hem. Vi smalte. Hur sott som helst! Hur ska vi nagonsin kunna atergalda for den karlek vi far har?

Tydligen har May med familj ett till hus ca 300 meter harifran. Cyklade dit och kollade. Ca 20 thailandare skrek "beauty" efter oss pa thai (trottnat an pa att hora hur famous vi ar?).

Vi var aven pa en snabb simtur i en pool som finns i narheten. May kan inte simma sa vi forsokte lara henne, men det gick inte sa bra - tyvarr. Det kostar 50 bath for utlanningar att simma dar... Nazifasoner.

Snart ska vi ivag och ata pa restaurang igen med familjen!

En tanke och onskan om en trevlig resa skickas till daddy cool som flyger till Bangkok idag! Love ya!

Hors senare med picz och update, ciaao ragazze <3


Kommentarer
Postat av: JosPa aka Daddy Cool.....

Hej, va skönt att ni fick en slappdag, det var ni värda, sitter här på Moskvas flygplats, informationen e på nollnivå här, inga klockor inga anslagstavlor för flygen, bara massa dutyfreeaffärer, hoppas jag sitter vid rätt gate, var i info å fråga men de sa bara nonchalant yes yes på allt jag sa men de finns gratis wifi iaf, planet ska boarda om 20 min men inga skyltar än hehe, hör av mig när jag landat BKK Puss o Kram

2009-11-07 @ 16:38:27
Postat av: daughter cool

haha vi tyckte ocksa ryssarna var jaevligt nonchiga! himlade med ogonen nar vi fragade om de tog kort. liten flygplats iallafall, det var skont. vi fick info under passkontrollen vilken gate vi skulle till. hoppas du kom pa ratt plan! pusskram

2009-11-07 @ 16:47:46
Postat av: JosPa

Hej!! nu 5 min innan boarding stängde dom av reklamfilmen och skrev Bangkok tom en liten klocka..puss på dej

2009-11-07 @ 16:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0