Youhuu!

Vi har fatt nya namn. Jaw-See och Ena.

Ena ar och duschar. Jag sitter och FEJSBOOKAR.

Idag har vi varit pa utflykt till Tesco me Pokie och Mae.

Jobbat pa skolan med forberedelserna infor festivalen. Gjorde galet manga prydnadsljus. Handy girlz!

Vi har atit... sa mycket. Hon slutar aldrig laga mat. Tur att det ar himmelskt gott. At for ovrigt mitt livs godaste fried rice with chicken idag. MYMZ.

Vi klar oss tydligen ratt olampligt. Var tvugna att byta om innan vi akte till marknaden. Anledningen: "Boys will look". Vi hade inte ens utmanande klader! Shorts ned till knana och vita t-shirts. Men man kunde tydligen se igenom dom.

Jag ar seg, vet inte vad jag ska skriva. Ena far ladda upp lite bilder istallet.

En del av skolan.


Sota Linsloss


Jaw-see haller pa och pysslar med festival pynt (ultimate ugliness mode/josie)


Jag kan inte fatta att Josie far mig att lagga upp den har bilden... FULT har, undead skin och cancer runt ogonen.. Peddo min


Victory? Peace? Two? Fuckoff?


And again.... FRILLA! Lagg aven marke till min mobbade kroppshallning och min. Mae till vanster och pokie till hoger.

Puss! / Jaw-See, Ena

Hemskt...

Detta var fosta blicken man sag utav varat "hem"... dorren under huset var varan toalett.

Varan toalett... och dusch

Vi holl oss innanfor natskyddet

Rektor Tanom i militarbyxorna! Vi markte att han maste vara rik for manniskor i den har byn, och han verkar valdigt popular, alla halsar med respekt. Dom andra 2 maste vara hans foljeslagare haha.



En stjarnklar natt

Josephine writing. Utan a, a och o. Men anda. Min galanta spakstruktur och mitt eminenta odforrad vager upp.

Lyfte fran Arlanda i onsdags med skrackblandad fortjusning och mellanlandade i Moskva - dar man for ovrigt fortfarande far roka! Aeroflot levde sedan inte alls "ned" till sina forvantningar utan det blev en bekvam flygning med god mat. Val framme i Bangkok visste vi inte riktigt vad vi skulle gora. Tog en buss till tagstationen, kakade pa KFC och satte oss sedan pa ett 11(!)-timmarstag till Si Sa Ket. Var sa himla nervosa sista halvtimmen eftersom vi inte visste nar stationen kom, och fran det att taget stannade hade man ca 2min pa sig att ga av innan det var pa vag igen. Dar blev vi hamtade av Tanom, en natt man med ett stort hjarta.

En timme senare anlande vi till skolan och huset vi skulle sova i. Forst fick vi se toaletten. Tanom fragade mig: "It is okay?". Jag svarade "We will manage...", vande mig till Verena och sa "...hemskt.". Men okej. Squat toilet. I could handle it. Sedan rummet. Det va precis sa att det fick plats tva madrasser pa golvet. Flakten fungerade inte. Vi satte oss ner pa golvet. Det var da vi horde dem. Rattorna. Det var som om de skrek i smarta. "What is that?" fragade vi lite forsiktigt. "Rats." sa Tanom. "No dangerous." Tank er tradkoja. Addera fuktigt klimat, spindlar och odlor. Inte hemskt nog? Vi fick duscha staendes som Quasimodo under en lagt sittande kran med vad jag antar var varldens samsta vattentryck. Sa man blev nog inte ens ren.

Kande mig miserabel. Lade mig pa cementmadrassen som kryllade av myror och somnade med flygklader och oborstade tander.

Vaknade ett antal ganger under morgonen idag. Tuppjavlar. Det forsta Verena sa nar hon vaknade va "Jag ska doda dom dar javla tupparna" tror jag. "Det ar sa javla varmt" infann sig nog ocksa i denna morgonmonolog. Vi kokade frukostnudlar. Gott. Halsade pa nagra barn, vilka sma charmtroll! Gick till Tanom och fick sticky rice i bamburor. Ocksa gott. Fick hjalpa till lite med foberedelserna infor Loykratsong festival (thailandska motsvarigheten till Halloween) som ar imorgon. Jag och Verena har provat ut riktigt flashiga traditionella thailandska klanningar som vi ska ha pa oss under den 2km langa festivalmarschen. Vi ska aven bli sminkade pa thailandskt satt. Det lar bli en javligt rolig syn - stay tuned!

Vi kande att vi inte kunde bo i detta hemska rum vi blivit tilldelade. Och det var som om Tanom last vara tankar. Han foreslog homestay inne i staden istallet, eftersom det ar sa tyst om kvallarna vi skolan. Visst. Det ar tystnaden som ar anledningen till att vi vill flytta.

Tog genast chansen! Nu bor vi hos en jattesnall tjej som tar hand om oss och behandlar oss som kungligheter. Vi sover i en sang. Vi har AC. Internet. TV. Hon goder oss med mat. Ar vi i paradiset? Lite pics:


Sahar ser en varldsvan manniska ut pa ett tag ut till thailandska landsbygden. Vaskan runt benet och passfickan runt halsen.


Sa att ni slipper fraga: Det ar bonor



Puss sa lange!

PS. Ni far inte se nagra bilder pa oss eftersom vi ar i ultimate uglyness mode for tillfallet. Ja, alltsa jag lovar. Ultimate.




Flygplanet


Verena var totally excited over att man fick egna tvskarmar och kontroller pa sina platser... Speciellt att man kunde spela SPEL med dom ocksa

Ps. Denna ska egentligen vara under eller tillsammans med And here we are texten men jag ar noob pa att blogga sa det fick bli sa har

And here we are... =D

Efter en laaang flygresa har vi antligen anlant till Bangkok... Det ar kvavt och varmt ute. Man kan knappt andas, men det kanske ocksa beror pa att bade jag och Josie lyckades aka pa en rehjal forkyldning nu innan vi stack!

Nar vi kom till flygplatsen skaffade vi oss thailanska simkort och letade efter en buss som skulle aka till tagstationen. Vi akte i ca 30 minuter ensamma i bussen for 30 spann per person och kopte en macka, smoothie och farskpressad juice for 30 kronor nar vi kom fram... Sjukt billigt.

Vi sitter och vantar pa taget som ska aka harifran om ca 3 timmar pa stationen till Sisaket. Vi kommer fram klockan halv 3 pa natten. Annu mera sitta still =( Josie fick make the awkward call till rektorn som knappt kan engelska och beratta nar vi skulle vara framme. Men det var tydligen inga problem. Sa snart ar vi dar! WOHO!

2MORROW WE GO




16DAYS2GO


we are your saviours and you know it

Imorgon ska vi dricka dukoral och spy på våra golv. Mmm. Man ba be there or be square liksom.


.


22DAYS2GO


RSS 2.0